Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Gravesio Date: Jan 19, 2011 6:10am
Forum: etree Subject: Support Needed

Good Morning,

I recently posted a show that is not showing up in the search but is visible if you type in the location. It's here:

http://www.archive.org/details/moe.2003-11-14

I was wondering why it isn't showing up and if that can be fixed.

Also, prior to that, I posted others which do not have any VBR MP3 or Ogg Vorbis files. They are here:

http://www.archive.org/details/JMP2004-03-23
http://www.archive.org/details/moe2001-12-30

Any chance that these issues can be fixed?

Thanks

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Jan 19, 2011 6:43am
Forum: etree Subject: Re: Support Needed

http://www.archive.org/details/moe.2003-11-14 is not showing up in searches because you just submitted it. The search engine probably just hasn't caught up to it yet.

http://www.archive.org/details/JMP2004-03-23 has no mp3's because the band does not allow mp3's for any of the shows in its collection.

http://www.archive.org/details/moe2001-12-30 has no mp3's because you interrupted the derive task while it was ongoing, and it reverted to its pre-derive state. I've queued up another derive task; should be done within an hour or so.

--Dave

This post was modified by greenone on 2011-01-19 14:43:47

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Gravesio Date: Feb 1, 2011 6:40am
Forum: etree Subject: Re: Support Needed

Thank you for the info.

The http://www.archive.org/details/moe.2003-11-14 is still not showing up on searches, though.